Litt om våre tjenester

Under finner du et utvalg av våre mest sentrale tjenester. Vårt hovedfokus er hjemmesider og webdesign, men vi stiller vår ekspertise til rådighet for alle områder innen IT.
WEB DESIGN

Vi kan hjemmesider! ITjenter tilbyr forskjellige tjenester innen webdesign og webutvikling. Vi tilpasser oss ut i fra ditt behov og budsjett og tilbyr hjemmesider innen flere forskjellige kategorier. Alt fra skreddersydde WordPress sider, nettbutikk, spesialtilpasset design, integrert online betaling, timebestilling, m.m. Alle våre sider blir nøye testet av oss før ferdigstillelse og tilpasset alle enheter som mobil, nettbrett og stasjonær PC for best mulig brukervennlig for dine kunder.

WEBHOTEL

Enhver nettside har behov for webhotell. Ved å velge webhotell fra ITjenter får du inkludert support og en unik, personlig kundeservice med på kjøpet. Vårt webhotell inkluderer også kontrollpanel for best mulig oversikt over hvordan nettsiden din presterer, samt ubegrenset med epostkontoer. Du kan bestille webhotell fra ITjenter separat eller inkludert hjemmeside fra oss.

LOGO DESIGN

Som en ekstra tjeneste til våre kunder har vi inngått et samarbeid med en av våre favoritt jenter på grafisk design. Vi tilbyr derfor nå også logo design. En logo skal representere ditt firma ut i verden og er en av de første tingene nye kunder legger merke til.

Har du en klar ide om hvordan du vil at din logo skal representere deg, eller trenger du kreative råd og forslag på layouts? Vi hjelper deg i gang til en av markedets beste logo design priser.

CONTENT

I samarbeid med de kreative sjelene hos dyson.drager kan vi tilby content til din hjemmeside. Disse fantastiske jentene hjelper deg med å formidle ditt budskap ut til dine kunder og kommer med gode forslag på hvordan du på best mulig måte bør forfatte innholdet på din hjemmeside.

Tekst er viktig og vi anbefaler derfor på det varmeste et møte med dyson.drager når vi går i gang med en ny nettside for deg eller ditt firma.

What’s hot and what’s not?

Vi ITjenter ELSKER tekniske greier! Vi digger å teste alt fra kameraer, pc’er, software / hardware, droner, grafikkort, telefoner… -you name it. I samarbeid med NorthNet kommer vi til å teste ut forskjellige produkter og gi deg vår personlige mening om produktene og hvordan de kan best brukes i en hverdag som skriker av teknologi.

-Og om hvordan vi synes de best kan fungere som hjelpemidler i vår bransje!

Har du et produkt du vil vi skal teste? Ta gjerne kontakt med oss.

Priser

Under finner du et utvalg fra noen av våre mest populære pakker. Har du behov for andre løsninger ber vi deg ta kontakt med oss for en nettside tilpasset ditt behov.
 • Gründer
 • NOK 3500
  1-3 Sider
 • Vår gründerpakke er en basispakke for deg som ønsker en representasjonsside av din bedrift. Den inneholder de viktigste punktene vi mener enhver hjemmeside bør ha. Med Gründerpakken fra ITjenter får du en hjemmeside med tilpasset design som vil være brukervennlig for dine kunder, samt en responsive nettside tilpasset alle enheter.

 • Populær
 • NOK 6500
  1-5 Sider
 • I vår Populærpakke tilbyr vi en mer omfattende hjemmeside. Denne pakken passer for mellomstore til store bedrifter og inneholder alle funksjoner en profesjonell hjemmeside må ha. Du får  spesialtilpasset design for din bedrift og en omfattende nettside som profesjonellt representerer dine tjenester. Hjemmesiden vil være nøye testet og tilpasset alle enheter.

 • Nettbutikk
 • NOK 9500*
  Ubegrenset
 • ITjenter tilbyr en komplett nettbutikk til en av markedets beste priser. Her vil du få ubegrenset med antall sider for dine produkter representert i et moderne og profesjonellt design. Vi integrerer en sikker betalingsløsning for dine kunder, setter opp fraktalternativer og gir deg fullstendig opplæring i hvordan en nettbutikk fungerer. I vår Nettbutikkpakke er også  forslag på logo inkludert.

Webdesign

Sosiale Medier

Logo Design

Content