Itjenter
Vi synligjør din bedrift på nett.
Ta kontakt for en uforpliktende samtale.

@Social

Let's team up
1-3 Sider

Gründerpakke

Vår gründerpakke er en basispakke for deg som ønsker en representasjonsside av din bedrift. Den inneholder de viktigste punktene vi mener enhver hjemmeside bør ha. Med Gründerpakken fra ITjenter får du en hjemmeside med tilpasset design som vil være brukervennlig for dine kunder, samt en responsive nettside tilpasset alle enheter. Enkelt, rimelig og med et moderne design.

Gründerpakke
Populærpakke
1-5 Sider

Populærpakke

I vår Populærpakke tilbyr vi en mer omfattende hjemmeside. Denne pakken passer for mellomstore bedrifter, og inneholder alle funksjoner en profesjonell hjemmeside må ha. Du får  spesialtilpasset design for din bedrift og en omfattende nettside som profesjonellt representerer dine tjenester.
Hjemmesiden vil være nøye testet og tilpasset alle enheter.
Vi linker til dine sosiale medier, oppretter nyhetsbrev og linker til evt timebestilling eller online booking fra eksterne sider.

A Splash Of Fresh

Logo

Designet av grafisk designer tilpasset din merkevare. Logo leveres med filer ferdige for web og print.

Logo
Nettbutikk
Ubegrenset Sider

Nettbutikk

ITjenter tilbyr en komplett nettbutikk til en av markedets beste priser. Her vil du få ubegrenset med antall sider for dine produkter representert i et moderne og profesjonellt design. Vi integrerer en sikker betalingsløsning for dine kunder, setter opp fraktalternativer og gir deg fullstendig opplæring i hvordan en nettbutikk fungerer.
I vår Nettbutikkpakke er også  forslag på logo inkludert hvis ønskelig.
Pris : vi tilpasser pris ut i fra ditt behov