Med hjerte for webdesign

ITjenter er et lite webdesign firma i Oslo med fokus på design av rimelige og funksjonelle hjemmesider. Vi mener at en hjemmeside er bedriftens viktigste ansikt utad  for nye kunder. Og i en tid hvor det meste av kjøp / salg av varer og tjenester foregår på nett, mener vi det er viktig å skille seg ut og fremstå oppdatert, brukervennlig og nyskapende i form av en hjemmeside.
Vi har et varmt hjerte for det meste innen IT, design, foto, branding og sosiale medier. Og mest av alt banker vårt hjerte for gründere! Med flere start-ups bak oss vet vi at vi har et godt øye for branding og kommunikasjon. Det er denne kunnskapen og kreativiteten ønsker vi å dele med våre følgere og kunder.
Vi tilbyr egne gründer-pakker der vi tilpasser det du må ha i en oppstartperiode for å synes på nett, men ofte bortprioriterer for å spare kostnader. Her kommer ITjenter inn å hjelper deg til en fornuftig pris skreddersydd ditt budsjett.
Mange av oss gründere starter nemlig på en ganske så bar bakke med ikke noe annet i hendene enn et enormt engasjement og en tro på at å hoppe uten fallskjerm (ofte) kan gå veldig bra!
Vi  har og slått oss sammen med NorthNet for å styrke vår kunskap innen koding og webutvikling. NorthNet gjør oss synlige på nett med sine spesialtilpassede webhotell og både ITjenter og våre kunder drar nytte av dette firma sin enorme kunnskap og informasjon om vår bransje. De er til enhver tid oppdatert og stiller sin ekspertise tilgjengelig for alle våre kunder.
NorthNet er pålitelig, raske og prisgunstig! Noe som perfekt beskriver deres kjerneverdier og hva vi mener alle webdesign firmaer bør tilby sine kunder.
ITjenter ft NorthNet har som mål at alle skal ha muligheten til å skaffe aktuelle kunder online og være visuelt synlig i et marked med stor konkurranse.
V har samlet et team med genuin interesse og kunnskap om webdesign og markedsføring som til enhver tid kan tilby konkuransedyktige priser tilpasset din bedrift og ditt behov.
ITjenter ft NorthNet hjelper både bedrifter og privatpersoner å synliggjøres på nett i form av en hjemmeside, blogg eller i sosiale medier.
Har du et konsept du gjerne vil ha satt ut i livet og ser viktigheten av å synes på nett? Ta kontakt med oss så finner vi den løsningen som passer best for å fronte nettopp din ide på en unik måte!
Vår filosofi til alle med en ide de brenner for er nemlig denne:
“If it’s still in your mind, it’s worth taking the risk.”
9859

Kreative Ideer

1659

Nye Design

523

Følgere

9999

Engasjement

Spør Oss

En av de beste måtene å lære på mener vi er å spørre! Prøv og feil eller lær av andre. Hver tirsdag har vi spør ITjenter dag: spør oss om hva dere vil av tekniske spørsmål dere har ifm oppsett av blogg, sosiale medier, websider , html, css, SEO e.l. Ingen spørsmål er dumme. Vi svarer og kan ikke vi det spør vi NorthNet!
En fin måte å lære på spør du oss!
Send oss en mail med ditt spørsmål så svarer vi alle fortløpende