Hjemmeside

ITjenter’s “Ikea-pakke” på hjemmesider! 3500kr

Vi synes det er så utrolig viktig å synes på nett. Ikke bare å synes, men også å fremstå som oppdatert, med i tiden og gjenomført. Vi har derfor lansert vår ITjenter’s “Ikea-pakke” for hjemmesider.

Vi lager en flott, moderne, responsiv og brukervennlig hjemmeside spesialtilpasset ditt behov, mens du står for tekst, bilder og  det vi trenger av informasjon om din bedrift.

På denne måten gjør begge parter deler av jobben og vi kan derfor tilby rimelige hjemmesider med rask levering.

 

Det har vært stor respons på kampanjen vår og vi har derfor valgt å ha den som et fast tilbud til alle nye kunder. Ingen ekstra kostnader tilkommer som står skjult med liten skrift et sted, men prisen forutsetter at du velger webhotell fra oss. Webhotell må hjemmesiden din uansett ha og vi tilbyr også support i webhotellprisen vår. Prisen gjelder standard hjemmeside 1-5 sider med meny valg som fesk. HJEM, OM OSS, BILDEGALLERI, SOSIALE MEDIER, BLOGG, PRISLISTE & KONTAKT.

Vi ser litt på det som vår Ikea pakke! Moderne design, raskt, billig og tilpasset din bedrift sitt behov;)

 

Send oss en mail hvis du også vil ha en fresh ny hjemmeside til bare 3500kr levert ila kort tid!

NB Prisen gjelder ikke nettbutikk eller sider med behov for direkte online bestilling eller betaling. Men ta kontakt med oss for et knalltilbud om du har behov for en side med dette også.

 

ITjenter

info@itjenter.no info@northnet.no

<a href=”https://www.bloglovin.com/blog/19661067/?claim=z3hc7dytz7e”>Follow my blog with Bloglovin</a>

POST A COMMENT