Topp 5 Hjemmeside

Hjemmeside topp 5

Det er mange ting å tenke på når du er i oppstart og skal fronte deg selv ut mot et marked. En av de viktigste tingene, mener vi, er at du har en god blogg eller hjemmeside som representerer deg og dine tjenester. Vi har laget en kort liste over 5 punkter vi mener du bør huske på når du skal opprette en side.

 

  • Domene

Hvis du har base i Norge og dine varer eller tjenester skal frontes her, er det viktig at du har et .no domene. Det er også viktig at domenenavnet representerer det du faktisk driver med. Dette punktet er for at bl.a. Google skal lese siden din og hjelpe deg å synes i riktig land og riktig marked når kunder søker etter varer/tjenester i din bransje.

 

  • Innhold, Innhold, Innhold

Når du skal lage en blogg eller en hjememside er tekst og innhold svært viktig! Husk på at du bruker ord og setninger som kunder vil bruke når de søker etter tjenestene du tilbyr. Google fesk skal finne nettopp din side blandt en mengde av andre aktører som driver med det samme som deg. Så bruk mye tid på god tekst og planlegging, og hold alltid siden eller bloggen din oppdatert.

 

  • Design

Skill deg ut! Våg å være litt annerledes. Hvorfor skal kunden velge nettopp deg? Vi lever i en tid der “alle” er på nett og kunden kan velge mellom diverse aktører online. Så hvorfor skal de velge deg? Har du en hjemmeside som er med i tiden og til en hver tid er oppdatert med riktig og ny informasjon, vil kunden se at dette er et firma som er oppdatert og som følger med i trender og ny info. Hold deg til en rød tråd når det gjelder side, markedsføring og sosiale medier, slik at du blir lett gjenkjennelig for kunder.

 

  • Bilder

Skal du selge produkter eller bruke illustrasjons bilder på siden din, bruk gode bilder. Er du ikke god til å ta bilder selv, eller har råd til å bruke fotograf, kan du kjøpe proffesjonelle bilder fra fesk Istock. Husk å lese retningslinjene for bruk av bildene.Det utgjør en enorm forskjell med bruk av proffe bilder kontra uproffesjonelle. Husk også å bruke weboptimaliserte bilder.

 

  • Responsive

I dagens safunn er det mobilen vi bruker mest. Husk derfor på at siden din er tilpasset mobil og nettbrett, slik at den vises riktig på alle plattformer. Og at den er weboptimalisert, slik at den lastes raskt og effiktivt når kunden åpner nettop din side.

 

Lykke til!

 

 

POST A COMMENT