Luke 18 – Lashes by Kasja Brynstyling

I luke 18 finner du brynstyling til en verdi av 350kr fra Lashes by Kasja. Kasja har 3 salonger i Oslo og tilbyr behandlinger som lash extensions, negler, permanent make up, hair extensions m.m. Disse jentene er det definitvt verdt å stikke innom en tur uansett før jul eller på nyåret. Med ny salong på Frogner har de et stort og proffesjonelt team som tar vare på deg og gir deg en følelse av luksus i hverdagen.

 

Skulle du ikke være så heldig å vinne i vår adventskalender, anbefaler vi deg på det varmeste å ta en titt på hjemmesiden til Kasja for bestilling av time. En hjemmeside ITjenter har vært så heldige å få lage 😉

 

Husk også å ta en titt på bloggen til Lashes by Kasja for oppdateringer og informasjon fra jentenes hverdag i salongene, samt gode tips og nye behandlinger som måtte komme.

 

Alt du trenger å gjøre for å være med i trekningen er å like ITjenter og Lashes by Kasja på Facebook og Instagram (@lashesbykasja @itjenter) og legge igjen en kommentar på ITjenter sin blogg, Facebook eller Instagram side. Vinner trekkes i morgen.

 

 

Denne konkurransen er på ingen måte et samarbeid eller sponset av Facebook. Lykke til og del gjerne.

 

Da dette er en hyggelig give-away fra Lashes by Kasja, avhenger dato og tid for time til vinneren av ledig kapasitet i salongen. Vi kan ikke garantere time før jul, men jentene vil komme med forslag på ledig time. Merk at alle tre salonger ligger i Oslo og tilbudet kun gjelder  der. Valg av salong bestemmes av Lashes by Kasja.

 

Vinner av det tøffe besltet  fra ByCare  er Jeanett Mari Årvik.

 

COMMENTS

  • December 18, 2017
    reply

    Ista

    Ja takk!!

POST A COMMENT