Luke 11 – Julestemning hos Dagny’s

I luke 11 ligger det ekte julesteming hos Dagny’s i Oslo. Denne super koselige, orginale cafeen gir sponser vår julekaldender med 1 pose julekaffe, litt godis og 2 valgfrie kaffe. Tenk så deilig å sette seg ned å nyte dette hos Dagny’s etter enn runde med julegavehandel. Et godt tips i julegave er også en pose med deilig kaffe til noen som setter pris på god smak.

 

Alt du trenger å gjøre er å følge ITjenter og Dagny’s på Facebook og Instagram @itjenter @dagnysoslo samt legge igjen en kommentar hos ITjenter enten  på bloggen, Facebook eller Instagram. Vi trekker en heldig vinner i kveld. I mellomtiden kan du gjerne ta en titt på den fine hjemmsiden deres.

 

Denne konkurransen er på ingen måte sponset eller i samarbeid med Facebook og premien må hentes hos Dagny’s.

POST A COMMENT