Luke 5 – Farger til folket

I dag åpner vi luke 5 og den er full av farger og inspirasjon.

Dagny Fargestudio har sponset oss med boken Farger til folket (soft cover) og vi er så takknemlig for at vi får dele den ut i kalendergave til en heldig vinner.

 

Boken omhandler “hva er farger, hvorfor trenger vi dem, og hva bruker vi dem til?”

“Dagny går til kamp mot en stadig mer fargeløs tilværelse. Boken viser hvordan Norge har gått fra å være fargerikt og fullt av inntrykk, til å bli et landskap i grått og hvitt, selv sommerstid, og hvordan vi kan bevege oss tilbake mot det fargerike.

I første del av boken får du en innføring i hva farger er, hvorfor mennesker trenger farger, og hva vi bruker dem til. Den forklarer hva en fargepalett er og hvordan man bruker den. I andre del tar den for seg hvordan farger kan brukes i arkitekturen, offentlige rom og offentlige institusjoner. Til sist viser den hvordan vi kan bruke farger selv, i interiøret og garderobene våre, og at farger har en naturlig plass, uansett hvilken stil du ønsker å ha.”

 

Så hva med å bruke julen til litt fargerik lesing og la deg inspirere både i hjem og garderobe. Lykke til og del gjerne med dine venner! Boken er også et fantastisk julegavetips hvis du ikke skulle være så heldig å bli trukket i kveld. Den kan da bestilles her.

 

Alt du trenger å gjøre for å være med i trekningen er å følge ITjenter og Dagny Fargestudio på Facebook og Instagram: @itjenter – @farge_dagny  og  legg igjen en kommentar enten her på bloggen eller på ITjenter sin Facebook eller Instagram side.

 

 

Vi trekker en vinner  i kveld som er så heldig å få tilsendt denne inspirerende boken. (Sendingen må være innen Norge)

 

 

Denne konkurransen er på ingen måte sponset, administrert eller knyttet til Facebook.

 

POST A COMMENT