Csoaps

Luke 3 – Produkt fra C

“Nå har vi vaska gølvet og vi har børi ved…”  3.desember allerede, 1.søndag i advent og du har kanskje allerede begynnt å tenke på julerengjøringen?!

 

Luken vi i dag åpner er vi så utrolig glade for at ville sponse oss med et produkt i vår lille adventskalender. Det er nemlig produkt fra fantastiske C.

 

“C er en trygg og effektiv gjeng grønne vaskemidler. Serien er helt uten unødige kjemikalier som syntetiske vaskestoffer, farge, parfyme og rare navn som ftalater og er selvfølgelig ikke testet på dyr. Caroline garanterer for at serien er mild og god, og for at du ikke behøver å være kjemiker for å forstå etiketten.”  -Og vi garanterer for et godt resultat og en duft som er helt fantastisk!

 

Så når vi nå er inne i tiden for julevask av både barn og hus, anbefaler vi denne unike serien på det varmeste!

 

Alt du trenger å gjøre for å være med i trekningen er å følge ITjenter og C på Facebook og Instagram: @itjenter – @csoapsnordic og  legg igjen en kommentar enten her på bloggen eller på ITjenter sin Facebook eller Instagram side.

 

 

Vi trekker en vinner  i kveld som er så heldig å få tilsendt et produkt fra C. (Sendingen må være innen Norge) I mellomtiden kan du ta en titt på den  vellduftende nettbutikken til C Soaps her.

 

 

Lykke til og del gjerne med dine venner!

 

 

Gårsdagens vinner av cup-cakes fra Piccolina er Hodo Elmi Aden. Gratulerer!

Denne konkurransen er på ingen måte sponset, administrert eller knyttet til Facebook.

 

 

POST A COMMENT