Piccolina Cupcakes

Luke 2 – Cupcakes fra Picconlina

Vi er klare for å trekke luke 2 i ITjenter sin adventskalender og i dagens luke er det deilige cupcakes fra Piccolina!

Piccolina startet i Oslo i 2009 med Gina Garcia. Baking hadde alltid vært en hobby, men med tiden ble denne kreative interessen raskt til en fulltidsjobb. Piccolina har som standard at de  skal være annerledes. Hver cupcake er skreddertilpasset kundens behov og gir deg som kunde en smaksopplevelse vi anbefaler å prøve. I ITjenter sin kalender sponser Piccolina med en liten eske med sine berømte cupcakes, så her er det bare å bli med.

 

Alt du trenger å gjøre for å være med i trekningen er å følge ITjenter og Piccolina @piccolinaoslo på Facebook / Instagram og legg igjen en kommentar enten her på bloggen eller på ITjenter sin Facebook eller Instagram side.

 

 

Vi trekker en vinner som er så heldig å få smake på disse deilige cupcakene fra Piccolina i kveld.

 

 

Lykke til og del gjerne med dine venner!

 

Gårsdagens vinner av Bringebærdrøm foto-trykk er Kjerstin Knutsen. Gratulerer!

Denne konkurransen er på ingen måte sponset, administrert eller knyttet til Facebook.

 

 

 

POST A COMMENT