ITjenter

Nye ITjenter

Vi har tatt en nødvendig og vellfortjent make-over. Både blogg og vår felles webside med NorthNet er straks klar til å lanseres og vi gleder oss stort til å bruke mer tid på bloggen enn vi har hatt mulighet til frem til nå.

Vi har bl.a lagt inn en “What’s hot and what’s not” side der vi vil teste forskjellige produkter innen design, teknologi, foto, hardware, software osv. Vi har lagt inn en helt egen side der vi kommer til å svare på spørsmål dere måtte ha ifm opsett av blogg, sosiale medier, installasjoner, pc m.m. Og vi har også lagt inn et “Mood Board” der vi hver uke vil legge ut bilder og tekst på hva som inspirerer oss akkurat den uken og som vi håper kan inspirere dere også.

Vårt hovedfokus er som alltid design av hjemmesider, så trenger du hjelp eller forlsag til layout er det bare å ta kontakt!

 

Vi gleder oss til tiden fremover.

POST A COMMENT